Vacature: Zelfstandig werkend kok

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek en omstreken en biedt een groot, gevarieerd aanbod. Van cabaret tot opera, van dans tot musical, van concerten tot toneelstukken, van internationale shows tot jeugdvoorstellingen: er is voor iedereen iets te beleven in ons fijne theater.

Het Zaantheater is gelegen in het hart van Zaandam en is een cultureel centrum voor bewoners uit de stad en omstreken. Naast voorstellingen biedt het Zaantheater ook diverse themabijeenkomsten, festivals, feesten en projecten. Ons theater beschikt over een gezellig restaurant, grandcafé en wijnbar.

Het Zaantheater zoekt een:

Zelfstandig werkend kok m/v (gemiddeld 36u p/w)

Functie
Als zelfstandig werkend kok voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar je dagelijks vele gasten kunt verwachten voor het diner. Samen met het horecateam bestaande uit een Chef Kok, een medewerker spoelkeuken, een 1e Medewerker restaurant en medewerkers bediening zorg je ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten. Je zorgt voor een culinair goed, gezond en verrassend diner. Daarnaast verzorg je ook banquetingopdrachten zoals vergaderarrangementen, buffetten en andere maatwerkverzoeken. Deze functie biedt culinaire uitdagingen en vraagt om vakkundigheid, zelfstandigheid en creativiteit. Je rapporteert aan de Chef Kok.

Het profiel
Je hebt een afgeronde koksopleiding met 3 tot 4 jaar relevante werkervaring in de horeca. Je beschikt over voor de functie relevante diploma’s waaronder sociale hygiëne en HACCP aangevuld met een servicegerichte en gastvrije houding.
Je bent communicatief vaardig, creatief en meedenkend en kan goed omgaan met werkdruk en veranderingen.
Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit en bent bereid om ook te werken in de weekenden en op feestdagen. Je bent bij voorkeur woonachting in de omgeving Zaanstad. Je bent een zelfstarter, resultaat- en kwaliteitsgericht en beschikt over een 'hands on', proactieve en probleemoplossende instelling.

Wij bieden
Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch klein team met een informele werksfeer. De functie biedt voldoende ruimte en uitdaging aan personen die een volgende stap willen maken in hun carrière. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de podium cao en in lijn met de ervaring waarbij zelfstandigheid, eigen initiatief en ontwikkeling wordt aangemoedigd. De functie wordt in verband met het lopende theaterseizoen aanvankelijk aangeboden voor 8,5 maand waarna voor het komende seizoen verlenging bespreekbaar is.

Is deze functie je op het lijf geschreven?
Je kunt je sollicitatie per email richten aan het Zaantheater t.a.v. afdeling Personeelszaken via solliciteren@zaantheater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.