Vacature: Supervisor voorgebouw

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek en omstreken en biedt een groot, gevarieerd aanbod.Van cabaret tot opera, van dans tot musical, van concerten tot toneelstukken, van internationale shows tot jeugdvoorstellingen: er is voor iedereen iets te beleven in ons fijne theater. 

Het Zaantheater is gelegen in het hart van Zaandam en een cultureel centrum voor bewoners uit de stad en omstreken en biedt naast voorstellingen ook diverse themabijeenkomsten, festivals, feesten en projecten. Ons theater beschikt over een gezellig restaurant, grandcafé en wijnbar.

Het Zaantheater zoekt een:

Supervisor voorgebouw (oproepcontract)

Functie

Als supervisor voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar wij vele gasten ontvangen die voor een gezellige avond het Zaantheater bezoeken. Samen met je collega Supervisors en het horecateam zorg je er voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van het horecapersoneel in het theater. Je zorgt voor het goed draaien van de buffetten, de wijnbar, het grand café. Je zorgt voor een positieve werksfeer waarin iedereen optimaal kan presteren en de gastvrijheid wordt gedragen door de medewerkers. Als spil binnen de horeca van het theater sta je stevig in je schoenen en steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Je bent een echte aanpakker die de zaken vandaag oppakt, want morgen brengt weer nieuwe uitdagingen.

Je rapporteert aan de Manager Horeca.

Het profiel

Je hebt een MBO werk- en denkniveau met 3 tot 4 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten en voor de functie relevante diploma’s waaronder sociale hygiëne, aangevuld met een servicegerichte en gastvrije houding.
Je bent communicatief vaardig en kan goed omgaan met werkdruk en veranderingen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om ook te werken in de avonden, weekenden, op feestdagen en bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Zaandam. Verder beschik je over ervaring met kassabeheer, MS Windows. Je bent een zelfstarter, resultaat- en kwaliteitsgericht en beschikt over een “hands on”, proactieve en probleemoplossende instelling.

Wij bieden

Een zelfstandige en leuke oproep functie binnen een dynamisch team met een informele werksfeer. Werkdagen en werktijden zijn in overleg en worden middels een roosterplanning vastgelegd, gemiddeld 8-16 uur per maand.

De functie wordt in verband met het lopende theaterseizoen aanvankelijk aangeboden voor 10 maanden waarna voor het komende seizoen verlenging bespreekbaar is. Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag jouw korte motivatie en cv.

Je kunt je sollicitatie tot 23 oktober 2017 per email richten aan het Zaantheater, t.a.v. afdeling Personeelszaken: solliciteren@zaantheater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.