Medewerker Podiumtechniek met specialisatie AV (18 uur)

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek en omstreken en is recentelijk door de ANWB uitgeroepen tot “het meest gastvrije theater van Nederland 2017”

Wij bieden een groot, gevarieerd theater-en concertaanbod voor uiteenlopende doelgroepen. Naast de voorstellingen is het theater dé locatie voor BtoB-events, festivals, feesten en themabijeenkomsten. De ambitie is om het Zaantheater te ontwikkelen tot “de Huiskamer” van de Zaanstreek.

De technische afdeling van het Zaantheater bestaat uit een enthousiaste groep mensen met veel passie en creativiteit. Ons team bestaat uit allrounders die allemaal een voorstelling volledig zelfstandig kunnen draaien. Daarbij heeft iedereen een specialisatie. Het theater beschikt over state-of-the-art technische installaties en voorzieningen.

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Podiumtechniek met specialisatie AV  (18 uur)

De functie in het algemeen

Je bent verantwoordelijk voor de feitelijke technische realisatie van voorstellingen, concerten en andere evenementen en je bent inzetbaar op alle disciplines van podiumtechniek, o.a. toneel, trekkenwand, licht en geluid. AV-techniek en projectie zijn daarbij wel de specialiteit.  In deze specialiteit ontzorg je onze klant bij de voorbereiding en uitvoering van presentaties.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 5 jaar relevante ervaring heeft opgebouwd. Die bijzondere interesse heeft in digitale AV techniek en ons team op dat gebied kan versterken. Die de flexibiliteit heeft om te schakelen tussen volwassen en kindervoorstellingen en zakelijke events en educatieve verhuringen. Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau richting Theatertechniek-AV. Certificaat BMT en eventueel BHV is een pré. Gezien de samenstelling van ons huidige team vragen we met name jongeren en vrouwen te reageren.

Wij bieden:

  • Een contract voor bepaalde tijd van 1 jaar dat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een vast dienstverband.
  • Een salaris volgens de CAO Nederlandse Podia.
  • Een werkweek van gemiddeld 18 uur, waarbij de ruimte bestaat om andere projecten aan te nemen.
  • De podiumtechnicus maakt lange dagen en werkt op maandag tot en met zondag en op feestdagen. Er wordt gewerkt aan de hand van een roosterplanning.
  • Een inspirerende werkplek, leuke collega’s en veel zelfstandigheid.

Meer informatie en sollicitaties:
Vragen over deze functie kun je stellen aan Steven Houtman Hoofd Technische Dienst. 075 – 6555332. Of per email SHoutman@zaantheater.nl

Je reactie (korte motivatiebrief en cv) ontvangen we graag uitsluitend per mail voor 11 december 2017 via personeelszaken@zaantheater.nl t.a.v. Peter van Eick HR-manager. De 1e gespreksronde zal plaatsvinden op 18 december. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.