Update na persconferentie 15 februari

Zaandam, 15 februari 2022

Lieve bezoekers van het Zaantheater,

Onze deuren gaan weer verder open! Vanaf vrijdag 18 februari vervalt de sluitingstijd van 22.00 uur en kunt u dus na de voorstelling gezellig naborrelen. Ook vervalt vanaf komende vrijdag de 1,5 meter afstand in de zaal en de foyer. Vanaf vrijdag 25 februari vervallen de overige maatregelen voor theaters, zodat een bezoek aan het theater weer net zo voelt als vroeger. U hoeft geen mondkapje meer te dragen als u zich verplaatst in het theater en het coronatoegangsbewijs vervalt. We gaan terug naar 'normaal', eindelijk!

Onze programmeur Kim Muller sprong een gat in de lucht na de persconferentie. ''Naar dit bericht kijken we al maanden uit. Ik ben ontzettend blij dat onze deuren weer verder opengaan. Artiesten kunnen weer spelen voor een gevulde zaal en bezoekers mogen weer als vanouds gezellig napraten en borrelen in de foyer. Op naar alleen maar volle zalen!''

Door alle versoepelingen zijn er voor bijna alle populaire voorstellingen veel mooie plaatsen beschikbaar gekomen. Zo kunt u nog kaarten reserveren voor bijvoorbeeld Simone Kleinsma, Rolf Sanchez, Trijntje Oosterhuis, Buurman & Buurman, Roué Verveer, Karin Bloemen en Veldhuis & Kemper die binnenkort in het Zaantheater staan. Extra fijn: met onze geld terug-garantie krijgt u tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling uw geld terug als u bijvoorbeeld door quarantaine of klachten toch niet kunt komen. Wordt een voorstelling verplaatst of geannuleerd? Ook dan krijgt u een tegoedbon of het aankoopbedrag van ons retour.

Heel graag tot ziens in het Zaantheater!