Geef theater als cadeau!

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje onder de € 10? Voor de kleintjes is er op zondag 6 januari de voorstelling van Woezel & Pip en de Tijdmachine (vanaf 2 jaar), waarin het bekende huisdieren-duo op avontuur gaat in de tijd. Op zondag 23 december speelt Agent & Boef en De Toren van Geluid (3 t/m 7 jaar), naar de succesvolle prentenboeken van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer. Presentator Twan komt op zondag 30 december met zijn talkshow Het Bos Draaft Door (6+) naar het Zaantheater. In deze muzikale show interviewt hij prominente dieren uit het bos over kleine en grote probleempjes.

Voor slechts € 10,00 zijn op zondag 27 januari, tijdens het Nationaal Theaterweekend, de voorstellingen Kikker en de Vallende Ster (4+) van Theater Terra en voor € 5,00 De Vliegende Gek (6+) van Unieke Zaken te zien. Een bijzonder grote ervaring voor een klein prijsje.

Maar ook voor de volwassenen heeft het Zaantheater een mooie suggestie: het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan met Het Zwanenmeer, het beroemde ballet van Tsjaikovski. Deze voorstelling is op zondagmiddag 30 december te zien.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten klikt u op de links hieronder:

Het duurt nog even, maar ook de voorstellingen van ons Grote Avonturenfestival op zondag 3 maart zijn al te koop voor € 3,50 of € 5,-. 

Benieuwd naar nog meer leuke jeugdvoorstellingen? Vrijwel alle voorstellingen in onze kleine zaal bedragen € 7,50 per kind (met uitzondering van festivalvoorstellingen of icm andere acties). Boek je tickets vóór het einde van dit jaar? Dan heb je ook nog eens een btw-voordeel!