Theaterkijkers gezocht!

Het Zaantheater zoekt jongeren die minimaal een keer per maand een theatervoorstelling willen bekijken. Ben je tussen de 15 en 29 jaar, ben je geïnteresseerd in theater en lijkt het je leuk om meer theater te ontdekken? Dan kan je een van de professionele Theaterkijkers van het Zaantheater worden.

De professionele Theaterkijkers bezoeken minimaal een keer per maand een door het Zaantheater geselecteerde voorstelling. De Theaterkijkers komen tijdens het theaterseizoen nog twee keer samen om ervaringen te delen en feedback te geven. Bij deze bijeenkomsten kunnen ook theatermakers, programmeurs of medewerkers van een theatergezelschap uitgenodigd worden zodat iedereen van elkaar kan leren.

De Theaterkijkers mogen de voorstellingen gratis bezoeken. Wij willen vervolgens graag weten wat je van de toneelvoorstelling vond, maar ook wat het Zaantheater bijvoorbeeld kan verbeteren aan het theaterbezoek. 

Wil je ook theaterkijker worden: stuur vóór 15 augustus een e-mail met een korte motivatie, je CV en contactgegevens naar Nadine Kokkelkoren via theaterkijkers@zaantheater.nl

Ben je tussen de 12 en de 15? Dan kan je een pakket van drie voorstellingen kopen voor slechts € 15! Ga mee op avontuur!