Geniet van ons Terras aan de Zaan

 

19 juni 2020 

Zaantheater exploiteert deze zomer in samenwerking met The Blacksmith Terras aan de Zaan. Op ons prachtige terras met weids uitzicht over de Zaan, kunt u deze zomer van donderdag tot en met zondag van 12:00 tot 23:00 uur genieten van de lekkerste Borrels & Bites. Het terras is opnieuw ingedeeld zodat u op anderhalve-meter van elkaar lunchgerechten, borrelhapjes en een drankje kunt nuttigen. Naast onze Borrels & Bites kunt u kiezen uit een enorm aanbod van diverse bieren. Café The Blacksmith, normaliter gevestigd aan Hogendijk 46, staat namelijk bekend om zijn heerlijke special bieren, meer dan 40 verschillende soorten. Daarnaast is er een grote keuze uit mooie whisky’s en lekkere Zuiddammetjes. Terras aan de Zaan is gelegen naast het Zaantheater en restaurant MUZE-eten & drinken.

Openingstijden:
Tot en met half september is het terras van donderdag t/m zondag van 12:00 -23:00 uur geopend voor publiek. U hoeft niet te reserveren voor Terras aan de Zaan. De keuken is geopend tot 19:00.

MUZE-eten en drinken
MUZE-eten en drinken is gesloten tot woensdag 30 september. Tot die tijd kunt u wel genieten van een heerlijk hapje en drankje op ons Terras aan de Zaan.