Start kaartverkoop seizoen 2020-2021

Zaandam -14 augustus 2020

We mogen weer! Wij zijn enorm blij dat onze programmering rond is en dat we de start van de kaartverkoop kunnen aankondigen. Vrijdag 4 september is het zover en start de algemene kaartverkoop. Vrienden van het Zaantheater kunnen zelfs al woensdag 2 september kaarten kopen! Hieronder vindt u informatie over onder meer de programmering, belangrijke data en nieuwe horecamogelijkheden.

Programmering tot en met december
Door de voortdurend veranderende situatie in Nederland omtrent het coronavirus is landelijk besloten het theaterseizoen 2020-2021 op te splitsen en te beginnen met de verkoop van de voorstellingen t/m december 2020. In de loop van het najaar zullen er steeds meer nieuwe voorstellingen van 2021 in de verkoop komen. Uiteraard houden wij u daarover op de hoogte. Voor voorstellingen die verplaatst zijn van dit jaar naar 2021 kunt u al wel kaarten kopen.

START KAARTVERKOOP
Noteer de volgende data alvast in uw agenda zodat u er als eerste bij bent!

- vanaf dinsdag 25 augustus: nieuwe programmering bekend op www.zaantheater.nl
woensdag 2 september: start voorverkoop Vrienden van het Zaantheater
vrijdag 4 september: start algemene kaartverkoop

Vrienden van het Zaantheater krijgen vlak voor de speciale Vrienden-voorverkoop een uitgebreide instructie van ons toegestuurd. Wilt u ook de mogelijkheid krijgen om als eerste kaarten te kopen voor het nieuwe seizoen? Meld u dan aan als Vriend.

1,5 meter afstand in het Zaantheater en aanpassingen in het ventilatiesysteem
In verband met de geldende overheidsmaatregelen hebben wij het Zaantheater zo ingericht dat bezoekers 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden, in de zaal en in de foyers. Dit betekent helaas dat er geen 890 maar slechts 240 bezoekers per voorstelling in de Albert Heijnzaal kunnen en dat er in de Forbo Flooringzaal dit najaar geen voorstellingen worden gespeeld. Gelukkig kunnen sommige voorstellingen twee keer per avond gespeeld worden. Zo kunnen toch zo veel mogelijk bezoekers op een veilige manier genieten van theater.

Het Zaantheater heeft de luchtverversing in het hele gebouw aangepast. De lucht wordt niet meer gecirculeerd en de luchtbeheersing blaast nu 100% verse lucht in van buiten. Meer informatie rondom het Coronabeleid in het Zaantheater vindt u ook op onze informatiepagina.

Nieuwe horeca-concept: Pop-up theaterrestaurant!
Onze Forbo Flooringzaal is vanaf 1 september omgedoopt tot heus pop-up theaterrestaurant! Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner in een theatrale setting. Wanneer u kaarten voor een voorstelling koopt kunt u gelijk aangeven of en voor hoeveel personen u een dinerreservering wilt maken. U kunt ook los reserveren door te bellen met onze receptie op 075 6 555 345.