Podium de Flux en het Zaantheater slaan de handen ineen

De twee Zaanse podia zijn begonnen met een mooie samenwerking waaruit de komende tijd een aantal spraakmakende shows zullen voortvloeien. 

De samenwerking zal aftrappen op 16 oktober met de originele band van Amy Winehouse. In Forever Amy wordt de jazzdiva zeer natuurgetrouw vertolkt door het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Verwacht een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek. De samenwerking wordt voortgezet op 20 januari tijdens het concert van de Amerikaanse singer-songwriter Dayna Kurtz. Haar stem is warm, krachtig, intens en grijpt enorm aan. Ook Tim Knol wordt geprezen om zijn aangrijpende stemgeluid, net als Lakshmi, Miss Montreal, Ruben Hein en Janne Schra.

De fans van surfrock genre kunnen op 16 februari hun hart ophalen. The Bootleg Beach Boys brengen een zonovergoten selectie van de harmonieuze west coast songs, waarmee ze de geest van de 1960's American Dream volledig terughalen. The Rosenberg Trio doet ook zijn intrede. Vorig jaar hebben ze een uitverkochte show verzorgd in de Flux en op 22 februari zullen ze het podium van het Zaantheater betreden. Ook staan er een paar tributes op het programma: van Bruce Springsteen, Genesis en Woodstock.

Kijk voor meer info op www.podiumdeflux.nl of www.zaantheater.nl.