Programmering 2021-2022 online

Zaandam, 18 juni 2021

Het is zover: de theaterprogrammering van seizoen 2021-2022 staat online! En wat voor één. Het is een mooie en brede programmering geworden, en met zo'n 250 voorstellingen is het overduidelijk dat heel cultureel Nederland er klaar voor is. Grote namen, aanstormende talenten, prachtige musicals, vrolijke kindervoorstellingen, mooie toneelstukken en spetterende muziekconcerten, er is voor ieder wat wils.

Wat dacht u bijvoorbeeld van Marc-Marie Huijbregts, Stef Bos, Francis van Broekhuizen, Daniël Arends en The Ashton Brothers? En maak zeker ook kennis met nieuwe talenten waaronder Alex Ploeg, Défano Holwijn, Glodi Lugungu en Rosa da Silva. Ook toneelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij voorstellingen als 'Hoog Spel' met Johnny Kraaijkamp jr. en Trudy Labij en Fedja van Huêt in ‘Vrijdag’ van Toneelgroep Maastricht, en kleine theaterbezoekers kunnen zich verwonderen bij 'Space Academy Live' met André Kuipers of de musical Dolfje Weerwolfje!

Bekijk onze mini-brochure voor een overzicht, of kijk op de website voor alle voorstellingsinformatie, foto's en trailers. Maak een keuze uit het aanbod en bereid u alvast voor de kaartverkoop vanaf donderdag 24 juniUiteraard volgen wij nog steeds de richtlijnen van het RIVM en is bezoek aan ons theater veilig en verantwoord.

Naast de theaterprogrammering organiseren wij deze zomer samen met dtevents ook elk weekend evenementen rondom ons Zomerterras. Zo is er vanaf 1 juli elke vrijdagavond een gratis zomerconcert op het terras, zijn er interessante workshops voor volwassenen op zaterdagmiddag en op zondag leuke jeugdactiviteiten op ons voorplein zoals een straatvoetbalcompetitie. Deze jeugdactiviteiten hebben wij kunnen organiseren dankzij de Vrienden van het Zaantheater. Bekijk hier het hele zomerprogramma. Het Zomerterras en het theatercafé zijn ook af te huren voor een feestje, verjaardag, afscheid of bijeenkomst. 

Veel voorpret gewenst en graag tot ziens!

Zaantheater