Podium de Flux en het Zaantheater presenteren…

Zaandam, 17 september 2020

Ook dit seizoen slaat het Zaantheater de handen in een met Podium de Flux en presenteren zij vol trots de mooiste en meest swingende muziekvoorstellingen aan u. Voor het derde opeenvolgende jaar werken het Zaantheater en de Flux samen om popmuziek in de Zaanstreek te programmeren en bij zoveel mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. De Flux zegt over de samenwerking: “Naast onze tijdelijke vaste stek aan de Hemkade willen we ook door de stad blijven trekken met mooie popmuziekprogramma’s. Het Zaantheater biedt hierin een unieke setting voor het publiek met betrekking tot een selectie van stijlen. Onze eerdere innige samenwerkingen bekrachtigen dit. Nu toch nog in deze COVID-tijd gezamenlijk een seizoen in kunnen gaan voelt dan ook als een overwinning.”

De Flux staat bekend als het poppodium van de Zaanstreek en heeft samen met het Zaantheater 6 concerten voor u uitgezocht. Het seizoen begint met één van de beste Bowie-vertolkers. Op woensdag 7 oktober staat Sven Ratzke alsnog in het Zaantheater nadat zij de voorstelling vorig seizoen moesten annuleren. Vele hits komen voorbij in zijn nieuwe voorstelling ‘Where are we now’.

Op zaterdag 31 oktober brengt De Kift hun nieuwe album ‘Hoogriet’ ten gehore. De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband vindt zichzelf opnieuw uit met deze plaat vol hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s. Caroline Dijkhuizen, Leona Philippo en Laise Sanchez staan vrijdag 6 november als The Soul Diva’s op het podium. De Diva’s brengen een ode aan hun helden, waaronder Stevie Wonder, Aretha Franklin, Donna Summer, Diana Ross, Prince, Gladys Knight en Chaka Khan. Komt u ook een avond swingen op uw stoel binnen de 1,5 meterregel?

Jeroen van der Boom komt op vrijdag 19 november naar het Zaantheater met zijn speciaal ingelaste voorstelling ‘The Pianoman’. De voorstelling wordt een persoonlijke one-man show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Na Jeroen is het de beurt aan VanVelzen. Hij nodigt u uit voor de 1,5 meter sessies. Een show, zoals hij zelf zegt, die op zijn lijf geschreven is met grote energieke hits maar ook kleine a capella liedjes, nieuwe liedjes en alles ertussenin.

And last but not least, Glen Faria treedt 28 november op. Het grote succes van de cover zijn nummer ‘Duurt te lang’ gezongen door Davina Michelle inspireerde Glen om nieuw materiaal te maken en ‘Hoe weet je dat’ is zijn eerste single. En nu is het hoog tijd voor een eigen theatershow. In ‘Hoe Weet Je Dat?’ doet Glen een persoonlijk en herkenbaar boekje open over persoonlijke situaties. Het doek gaat op, de spots zijn op hem gericht en het mes staat op zijn keel.

De voorstellingen vinden allen plaats in het Zaantheater en kaarten zijn nu te bestellen.

Sven Ratzke – ‘Where are we now’
Woensdag 7 oktober- 20.30 uur

De Kift – ‘Hoogriet’
Zaterdag 31 oktober – 20.15 uur

The Soul Diva’s – Caroline Dijkhuizen, Leona Philippo en Laise Sanchez
Vrijdag 6 november – 20.15 uur

Jeroen van der Boom – The Pianoman
Donderdag 19 november – 19.00 & 21.30 uur

VanVelzen- ‘1,5 meter sessies’
Vrijdag 27 november – 19.00 & 21.30 uur

Glen Faria – ‘Hoe Weet Je Dat?’
Zaterdag 28 november – 20.15 uur