Organiseer uw evenement in het Zaantheater

Het Zaantheater is weer open voor publiek! Toch hebben ook tijdens de lockdown gezelschappen gerepeteerd en gemonteerd in het Zaantheater, binnen de richtlijnen van het RIVM. Zo zijn ze startklaar om te spelen, nu dat weer mag. Van 26 t/m 30 januari monteerde de Jakob Ahlbom Company op het podium in onze Albert Heijnzaal.

Ook nu we weer open zijn voor publiek, staan er overdag veel montages gepland. Deze week huurde choreograaf Arno Schuitemaker de Albert Heijnzaal voor een montage. Productieleider Björn van Raaij: “Wij werken altijd zo fijn samen met het technische team van het Zaantheater. Ze zijn flexibel en denken graag met ons mee. De sfeer is zo goed in het Zaantheater.”

Naast een plek voor voorstellingen en montages, is het Zaantheater ook een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, congressen, bedrijfsfeesten en presentaties. Ook voor productpresentaties, gala’s en premières kunt u bij het Zaantheater terecht. Het Zaantheater is volledig coronaproof ingericht.

  • Veilige en verantwoorde bijeenkomsten op 1,5 meter afstand
  • Ruime ervaring met professionele streaming en hybride bijeenkomsten
  • Centrale ligging, prachtig uitzicht over de Zaan en makkelijk parkeren
  • Theatrale sfeer voor uw bijzondere bijeenkomst
  • Diverse ruimtes met karakteristieke kenmerken, van 2 tot - als het weer mag- 880 personen
  • Van het souterrain tot aan het dak, het gehele theater staat tot uw beschikking.

Wij denken graag met u mee om in deze tijd uw evenement mogelijk maken. Bent u benieuwd wat er wél kan en wilt u dit graag bespreken? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Overhand via events@zaantheater.nl.