Openingsvoorstelling Flip FabriQue

In een decor van grote reiskoffers, dat telkens van vorm verandert, vertelt Flip FabriQue vol gas, met aanstekelijke energie én optimale beheersing een verhaal over saamhorigheid en kameraadschap. Over een circusgroep op tournee, reizend van stad naar stad. Eén thema staat daarbij centraal: wat zou je doen als je wist dat het de laatste avond zou zijn met je vrienden? Als je wist dat alles wat je die avond doet voor het laatst is. Zou je dan extra genieten van zoiets simpels als het eten van een appel?

Flip FabriQue, de jongste loot aan de Canadese circusboom, laat zien hoe de ultieme show eruit ziet: fantasieën en dromen worden uitgevoerd en iedereen geeft álles in deze voorstelling. Over hun nieuwe voorstelling Transit is de Nederlandse pers lovend. "Flip FabriQue is een van de leukste en brutaalste circusshows van de afgelopen jaren", kopt de Volkskrant, die de voorstelling 5 sterren gaf.

Naast de voorstelling is er deze avond nog meer te doen in het Zaantheater. Voorafgaand aan de voorstelling is er een marktje in de ontvangsthal waar het publiek wordt getrakteerd op chocola van De Euforij. Bierbrouwerij De Hoop brengt een bierkar mee waar bierliefhebbers na afloop van de voorstelling verschillende biertjes kunnen proeven. Er wordt champagne uitgedeeld en in speciale stands zijn lokale leveranciers aanwezig waar de bezoeker deze avond kan proeven en kennismaken maken met de lekkerste hapjes en drankjes uit de Zaanstreek. Een extra feestelijke avond!

De openingsvoorstelling Transit is op dinsdag 2 oktober te zien. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten kunt u kijken op de website van het Zaantheater.