Voor slechts € 10 naar het theater

Van vrijdag 25 t/m zondag 27 januari ademt heel Nederland theater. Ook de deuren van het Zaantheater staan wagenwijd open voor drie feestelijke dagen vol sprankelende activiteiten en voorstellingen voor slechts € 10,- of € 5,- euro per kaart. De titels van de voorstellingen zijn inmiddels bekend.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn in het Zaantheater de volgende voorstellingen te zien:

Vrijdagavond
Wij starten het theaterweekend op vrijdagavond in een feestelijk aangekleed theater met een gezellig muziekje. Bezoek de nieuwste voorstelling van De Verleiders of laat je in de kleine zaal tijdens de ComedyNight verrassen door MC Dolf Jansen, die de jonge comedians Kasper van der Laan, Andries Tunru en Edson da Graça presenteert.

Zaterdagavond
Ga op zaterdagavond mee op avontuur tijdens De NachtParadeverrassende theatervoorstellingen in alle hoeken en gaten van het Zaantheater.

Zondagmiddag
Zondagmiddag stellen wij het theater open voor kinderen en hun (groot)ouders.
In de grote zaal kunnen zij genieten van ‘Kikker en de Vallende Ster’ (vanaf 4 jaar) van Theater Terra en voor aanvang of na afloop van de voorstelling het Grote Theater Ontdekkingsspel spelen in de foyer.
In de kleine zaal kunnen kinderen met hun (groot)ouders genieten van de voorstelling ‘De Vliegende Gek (vanaf 6 jaar) van Unieke Zaken. Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer met Kikker en zijn vrienden op de foto! 

De kaarten tijdens het Nationaal Theaterweekend kosten slechts €10 per kaart. Voor de jeugdvoorstelling 'De Vliegende Gek' van Unieke Zaken betaalt u slechts € 5 per kaart.