Bezoek de musical Evita met 'twintig korting'

ZAANDAM – Evita, de beroemde musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, is in november voor het eerst in het Zaantheater te zien. Na het winnen van het televisieprogramma ‘Op zoek naar Evita’ zong Brigitte Heitzer de titelrol in een productie van Stage Entertainment. Ook in de voorstellingen in het Zaantheater neemt Brigitte de rol van Evita voor haar rekening en zij wordt omringd door fijne tegenspelers als René van Kooten en Paul Donkers. De voorstellingen zijn op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 november te zien.

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Vanwege het 20-jarig jubileum van het Zaantheater speelt het cijfer 20 bij deze voorstelling een belangrijke rol. Bent u 20 jaar oud, 20 jaar getrouwd of woont u op huisnummer 20? Dan mag u met 20% korting naar de voorstelling op 20 november. Deze actie is alleen geldig aan de kassa. Hoe werkt het? U komt met uw bewijs (paspoort, trouwboekje of gegraveerde trouwring, of adres) naar de kassa. De korting wordt meteen verwerkt. Deze actie geldt niet op reeds gekochte kaarten.