Bekijk de opname van 'Mens durf te lezen!'

12 juni 2020

Na een maandenlange sluiting mocht het Zaantheater gistermiddag weer een klein aantal bezoekers ontvangen bij de mini-editie van 'Mens durf te lezen!'. Wat was het fijn om weer iets voor u te mogen programmeren! Inhoudelijk was het, zoals u van producent Anita Gundlach gewend bent, weer een genot. Met interessante gesprekken met Martijn Couwenhoven en muzikaal prachtig opgeluisterd door Daphne Groot en Guus Westdorp. 

We hebben u de link naar de film van Martijn Couwenhoven beloofd, waarvan in de salon een kort fragment werd vertoond: 'Mijn schilderijen bestaan in het water van de zaan'De boeken die Martijn uitgeeft zijn te bekijken via Uitgeverij Oevers

De voorstelling terugkijken
Omdat we bij deze eerste voorstelling maar 30 bezoekers mochten ontvangen, hebben we een opname gemaakt zodat iedereen thuis via ons YouTube-kanaal kan meegenieten. Was u er toch een beetje bij! 

De online-editie van deze 'Mens durf te lezen!' is mogelijk gemaakt door iedereen die een kaartje heeft gekocht en door Uit de Zaanstreek, dé Uitagenda van de Zaanstreek.