Live concerten Zaantheater zomerterras wegens nieuwe coronamaatregelen geannuleerd; openingstijden terras aangepast

12 juli 2021

Live concerten Zaantheater zomerterras wegens nieuwe coronamaatregelen geannuleerd; openingstijden terras aangepast

We hadden het zo leuk bedacht! Elke vrijdagavond live muziek. Met uitmuntende muzikanten, in een gezellige zomerse ambiance gedurende de maanden juli en augustus. Vanwege de hernieuwde coronamaatregelen komen de liveconcerten op vrijdagavond, in ieder geval tot en met 27 augustus, te vervallen.

Om deze reden heeft het Zaantheater moeten besluiten de openingstijden van het zomerterras aan te passen en alleen op zaterdag en op zondag open te stellen voor lunch, borrel, bites en diner.

Workshops op zaterdag en kinderactiviteiten op zondag gaan gewoon door
In samenwerking met dtevents organiseert het Zaantheater in de maanden juli en augustus hippe workshops voor volwassenen op zaterdag. Zoals: hoe maak ik een podcast? Of leer gitaar spelen van Ruben Hoeke. Aanmelden voor een van de workshops kan op www.zaantheater.nl

Op zondag zijn er leuke activiteiten voor kinderen tussen de vijf en twaalf jaar. De activiteiten beginnen om 12.00 uur; deelname is gratis. Ook aan de ouders is gedacht: zij kunnen op het voorplein of op het terras onder de palmbomen en op  anderhalve meter van elkaar genieten van hun kind en van een hapje of een drankje. Op www.zaantheater.nl staan alle activiteiten vermeld.

Openingstijden Zomerterras en kassa
De kassa van het Zaantheater is wegens vakantie in de periode van 12 juli t/m 8 augustus alleen bereikbaar via e-mail: kaartverkoop@zaantheater.nl. Vanaf maandag 9 augustus is de kassa in het Zaantheater weer geopend en telefonisch bereikbaar op 075 – 6 555 333. Kaartverkoop is de gehele zomer mogelijk via www.zaantheater.nl

Het zomerterras is de hele zomer geopend op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Wilt u reserveren voor een lunch, diner of borrel met uitzicht op de Zaan, dan kan dit tijdens de openingstijden van het terras op 075 – 6 555 327.