Angelique Finkers ging u voor! 

Op zaterdag 30 maart waren de Ashton Brothers te gast in het Zaantheater, begeleid door het Noordpoolorkest. Het was niet alleen een fantastische voorstelling, voor mij persoonlijk was het een extra bijzondere avond. 

Als verjaardagscadeautje van mijn collega’s (ik ben 50 geworden begin dit jaar) mocht ik het Noordpoolorkest dirigeren. Gelukkig niet tijdens de voorstelling, maar tijdens de soundcheck, veilig achter gesloten deuren en zonder publiek. 

Dit was zo’n bijzondere ervaring dat ik samen met kunstencentrum FluXus het plan heb opgevat om deze gelegenheid aan meer mensen te bieden. Het is geweldig om helemaal op te gaan in de muziek. De muziek te ontleden, heel bewust te moeten luisteren. Ik vond het overrompelend. 

Als u ook interesse heeft in het ervaren van een muzikale belevenis, dan kunt u een mailtje sturen naar info@zaantheater.nl. De workshop dirigeren is er nog niet maar gaan we nu uitwerken. Zodra we informatie hebben krijgt u bericht van ons. Ons plan is om naast een workshop voor particulieren ook een bedrijfsvariant aan te bieden met als thema regie en leiderschap.

We houden u op de hoogte!