Last van Blue Monday? Wij hebben de oplossing

Zaandam, maandag 17 januari 2022

Vandaag is het Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar volgens Britse psycholoog Cliff Arnall. Dit komt omdat in deze tijd van het jaar de dagen grijs en regenachtig zijn, onze goede voornemens alweer mislukt en de eerstvolgende vakantie nog wel erg lang op zich laat wachten. Bent u de dag begonnen met een lekke band, vergeten uw lunch mee te nemen naar uw werk of heeft er een vogel op uw winterjas gepoept? Wij hebben vrolijke tips en grappige voorstellingen voor u op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat uw Blue Monday een Blije Monday wordt.

Na een succesvol debuut (en een minder succesvolle pandemie) is Alex Ploeg op 9 maart terug in Zaandam met zijn nieuwe show EGO. Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. En oja, tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet. Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen. En dat doet Alex dan ook op 9 maart. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op u af. Heeft u Ultimatum nog niet gezien? De debuutvoorstelling van Alex Ploeg staat op NETFLIX!

Kom op donderdag 7 april naar Namasteetjes en laat Martine Sandifort uw goeroe-coach zijn! Wat krijgt u? Tips, tricks, een geleide meditatie gegeven door haar hond Fiebie en natuurlijk haar wereldhits 'Namasté', 'Koffiebekerrrrrr' en 'ik wil dood maar het lukt maar niet!'. Een bezoeker vertelde na de groepssessie: ''Ik ben sindsdien volledig de weg kwijt, fantastisch!''. Aarzel niet en GUN uzelf Namasteetjes! EEN LIFE-CHANGING-EXPERIENCE-EVENT! Kunt u niet zo lang wachten? Op Instagram deelt Martine Sandifort bijna dagelijks haar wijsheden met u onder de hashtag #namasteetjes.

In de voorstelling Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier na haar scheiding in alle rust een nieuw boek schrijven. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Met de verschijning van een geheimzinnige gevaarlijke knappe vent, baant het onkruid zich door alle tuinen als wilde klimop. Maak u klaar voor een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Op 11 en 12 mei zijn Rop Verheijen, Tina de Bruin, Ricky Koole en Daniel Cornelissen te zien in de voorstelling Volkstuin Complex.

Nog steeds een beetje blue? Klik hier voor nog meer cabaret!