Code Monet daagt Zaanse jeugd uit

Op 24 en 25 juni speelt de spannende familiemusical Code Monet (8-88) in het Zaantheater. De musical gaat over een groep Zaanse kinderen die een geheim genootschap oprichten om de diefstal van een Monet uit het Zaans Museum op te lossen. Vier organisaties achter deze musical dagen jou uit ook zelf de 'Code Monet' te kraken.

FluXus, het Zaans Museum, Stichting Monet in Zaandam en het Zaantheater hebben een opdracht op hun website staan. Als je alle opdrachten goed uitvoert, krijg je een stuk van de Monet-puzzel. Zijn alle uitdagingen goed uitgevoerd en is de puzzel compleet dan kun je deze ingekleurd en/of versierd inleveren bij de kassa van het Zaantheater. De ingeleverde Monet-puzzels worden tentoongesteld tijdens de musical-voorstellingen in het Zaantheater. De drie fraaiste puzzels worden bovendien beloond met twee VIP-kaarten voor de musical én er is een Code Monet-pakket voor de hoofdprijswinnaar. 

De opdracht van het Zaantheater

Openingstijden kassa
De kassa van het Zaantheater is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 19.30 uur. Let op: als er geen voorstelling is, is de kassa tot 17.00 uur geopend! In het weekend is de kassa vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Check dus even goed onze website voor je op pad gaat!