Kersteditie Samen Uit Salon met wethouder Songül Mutluer

 

Wethouder Songül Mutluer en directeur van het Zaantheater Angelique Finkers ontvangen op Tweede Kerstdag alleengaanden die graag naar het theater gaan maar er tegenop zien om alleen op stap te gaan. Op donderdag 26 december kunt u samen met beide dames naar de voorstelling ‘Crazy!’ van de Top 2000 Live Band, om met elkaar te genieten van het ultieme Top 2000-gevoel. Een muzikaal feest dat extra feestelijk wordt door ‘samen alleen’ naar het theater te gaan. Aanvang van de voorstelling is 15.00 uur.

Speciaal op Tweede Kerstdag zitten gastvrouwen Songül Mutluer en Angelique Finkers vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling in de foyer klaar met thee, koffie en iets lekkers. De zitplaats voor de voorstelling boekt u van te voren; u bepaalt zelf waar u zit en welke rang (entreeprijs) uw voorkeur heeft. In de pauze en na afloop komen alle Salongasten weer bij elkaar en genieten van elkaars gezelschap en van elkaars verhalen en herinneringen die de oude hits weer uit het geheugen doen opborrelen. Na de voorstelling hoeft u nog niet naar huis: de foyer wordt omgetoverd tot een Top 2000 Grand Café waar u een drankje kunt nemen maar ook samen kunt eten. Gegarandeerd gezellig en makkelijker kan haast niet!

Reserveren voor Songül’s Samen Uit Salon is noodzakelijk. Deelname aan de Salon is gratis. Wat u wel betaalt is uw eigen entreekaartje (dit is inclusief een pauzedrankje). Een drankje na afloop dan wel gebruik maken van het diner, zijn ook voor uw eigen rekening. Het Zaantheater zorgt voor een smakelijke ontvangst en een gezellige kerstmiddag in fijn gezelschap.

Bezoekers met een kaartje voor de ‘Top 2000 Live’ haken eenvoudig aan bij de Samen Uit Salon bij de ronde bank in de foyer. Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen via onze website of via de kassa van het Zaantheater. Aanmelden voor de Samen Uit Salon en/of het diner na afloop van de voorstelling kan bij de kassa, bereikbaar via telefoonnummer 075-6555 333 of kaartverkoop@zaantheater.nl. Aanvang van de voorstelling is 15.00 uur.