Je ziet elkaar in het Zaantheater

 

Het Zaantheater is al van oudsher een ontmoetingsplek voor de Zaanstreek en daar zijn wij bijzonder trots op! Wij gaan nog een stapje verder en roepen de 'Huiskamer van de stad' in het leven: een plek waar je met elkaar een leuke tijd kunt hebben met de mooiste voorstellingen en artiesten, maar waar je ook heerlijk kunt eten of gewoon gezellig met elkaar afspreekt onder het genot van een drankje en een hapje. Een centrale plek in de stad waar clubs en verenigingen hun informele én formele bijeenkomsten kunnen houden. Kortom: "Je ziet elkaar in het Zaantheater!"  

Nieuwe huisstijl
Bij een nieuwe gedachte hoort ook een nieuwe huisstijl: één duidelijk beeld waardoor de voorstellingen die je in het Zaantheater kunt zien, in één oogopslag herkenbaar zijn. 

We hebben voor ieder wat wils en dit zie je ook terug in de kleuren van het Zaantheater. De meeste voorstellingen worden zoals u gewend bent in een warme kleur rood vormgegeven. Om goed onderscheid te maken tussen de verschillende voorstellingen voor de jongere theaterbezoekers krijgen deze ieder een eigen kleur. Lekker makkelijk te herkennen!

De allerkleinste theaterbezoekers onder ons worden aangesproken met een vrolijke kleur geel. 
De voorstellingen die het meeste passen bij de twintigers en dertigers, krijgen de kleur paars.
De voorstellingen die vooral passen bij scholieren, vatten wij in de kleur blauw.

Uiteindelijk voelt iedereen zich aangesproken door de voorstellingen die het meeste bij hem/haar leven.