Het Zaantheater blijft open

Zaandam, vrijdag 3 december 2021

Beste Theaterliefhebber,

Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat het Zaantheater in december open blijft in de middagen. Na de laatste persconferentie, waarin we hoorden dat theaters tot 17.00 uur open mogen blijven, hebben we voorstellingen verplaatst en sommigen helaas geannuleerd. Gelukkig zijn er ook een flink aantal artiesten die dolgraag op de middagen komen spelen zoals Najib Amhali en Dolf Jansen.

In een artikel in de Telegraaf van deze week legt directeur Angelique Finkers uit waarom het Zaantheater het belangrijk vindt om open te blijven:

"Zeker in een winter die somber dreigt te worden, is afleiding en verstrooiing nodig. Ik ben ervan overtuigd dat juist in een periode van beperkingen het noodzakelijk is om de geest te blijven voeden en de verbeelding te blijven prikkelen. Het leven bestaat niet alleen uit eten, werken en slapen!”

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw bezoek aan het Zaantheater veilig is. Naast het coronatoegangsbewijs vragen we u om een mondkapje te dragen totdat u een zitplaats heeft. Ook wordt de anderhalve meter weer in acht genomen, waardoor de zalen slechts voor maximaal dertig procent vol zitten.

Zin om naar het theater te gaan in de middag?
Najib Amhali speelt zijn Oudejaarsconference op zondag 5 december om 12.00 en om 14.30 uur en op maandag 6 december en dinsdag 7 december om 14.30 uur. het Carel Kraayenhof Quartet staat op zaterdag 18 december om 14.30 uur in het Zaantheater. Als u met kinderen wilt komen is de Lejo Kerstshow een aanrader: op zondag 19 december om 13.30 en 15.30 uur. Dolf Jansen speelt zijn Oudejaarsconference op zondag 19 december om 12.30 en 15.00 uur.

Luister naar Dolf Jansen zijn speciale boodschap voor alle Zaankanters.

Wij verheugen ons erop u weer te zien!

Hartelijke groet,
Zaantheater