Herfstvakantie in het Zaantheater

Zaandam, maandag 11 oktober 2021

Kom gezellig met je hele familie
of met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Zaantheater in de herfstvakantie? Er staan drie te gekke jeugdvoorstellingen op het programma. Voor de allerkleinsten is er 'Peppa Pig Live!', waarin Peppa op schoolreisje gaat naar het strand samen met haar vriendjes en juffrouw Konijn. 'De hond die licht gaf' is een fantasierijke muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf zes jaar. En voor kinderen vanaf acht jaar is 'Mijn spreekbeurt gaat over een dooie schilder' een aanrader. 

De hond die licht gaf (vanaf zes jaar)
Zaterdag 16 oktober
Kim van Zeben speelt het meisje Victoria, dat haar dode hond weer aan de praat probeert te krijgen. ‘De hond die licht gaf is een humoristische en muzikale voorstelling van MaxTak. Extra leuk is dat als je een kart hebt voor de voorstelling, je gratis mee mag doen aan een VR installatie en een workshop over het hiervoormaals.

Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het strand (vanaf twee jaar)
vrijdag 22 oktober
Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Het wordt een rit om nooit meer te vergeten met meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én natuurlijk grote modderplassen. Ga jij ook mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Mijn spreekbeurt gaat over een dooie schilder - Theater Wei (vanaf acht jaar)
zondag 24 oktober
Een muzikale voorstelling waarbij Aron en Stefanie terecht komen in een levend schilderij van Claude Monet. Zij ontdekken dat de schilder in 1871 vier maanden in Zaandam verbleef en dat de mensen daar niet blij mee waren…

Kom je ook naar het Zaantheater in de herfstvakantie?
De hond die licht gaf – Zaterdag 16 oktober om 19.00 uur.
Peppa Pig Live! Schoolreisje naar het strand - Vrijdag 22 oktober om 13.00 uur en om 16.00 uur.
Mijn spreekbeurt gaat over een dooie schilder - Zondag 24 oktober om 16.00 uur.