Tweede editie 'Hart voor Zaankanters Kwis'

22 mei 2020
Op veler verzoek vindt vrijdag 29 mei een tweede editie van de 'Hart voor Zaankanters Kwis' plaats. Deze keer via een livestream vanuit het Zaantheater! Ook nu er voor sommige branches wat verlichting is, zijn er nog veel ondernemers en organisaties die het heel zwaar hebben. Daarom een extra 'Hart voor Zaankanters Kwis' om hen te helpen en jou een leuk avond te bezorgen. Speel je weer mee?
 
Kies je doel en schrijf je in via de website Hartvoorzaankanterskwis.nl en nodig je vrienden en bekenden uit om mee te doen via het Facebookevenement of laat weten dat je meedoet. 

Ook nu werken weer vele prominente Zaankanters mee, zoals ex-politieagent Ellie Lust, Expeditie Robinson-winnaar en tv-kok Hugo Kennis en comedians Rayen Panday en Lenette van Dongen. Daarnaast zul je diverse betrokken Zaankanters langs zien komen, waaronder de nieuwe burgemeester van Wormerland Judith Michel de Jong, Rob Smits van Platform aan de Zaan, Marianne Minnesma directeur Urgenda en Ruben Timman van Museum of Humanity.

De Hart voor Zaankanters Kwis vindt plaats op vrijdag 29 mei om 20.00 uur en is te bekijken via YouTube en op Hartvoorzaankanterskwis.nl.  ‘De Zaanse geluksprofessor’ en mede-initiatiefnemer Patrick van Hees zal samen met de Zaanse cabaretière Marjolijn van Kooten de presentatie van de kwis voor zijn rekening nemen. Dit keer vanaf het podium van de grote zaal in het Zaantheater.

Veel plezier!