Hans Teeuwen terug met nieuwe show!

Na twee jaar weg te zijn geweest komt cabaretier Hans Teeuwen weer terug in het theater met een nieuwe show, en het Zaantheater heeft de eer Hans als eerste te mogen ontvangen! In zijn show 'Nou Lekker Dan' geeft hij een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed, maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af. Nou lekker dan.

In 2011 stond Teeuwen op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in AFAS Live. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde. Hans’ laatste cabaretprogramma ‘Echte Rancune’, dat in mei 2016 in première ging, kon wederom rekenen op uitverkochte zalen. In de zomer van 2016 speelde hij ‘Echte Rancune’ voor 20.000 toeschouwers op Lowlands, waarna Teeuwen met ‘Real Rancour’ door Engeland trok. Eind 2017 opende hij de deuren naar zijn Hans Teeuwen World; een online platform waarop al zijn werk te zien is.

Het Zaantheater heeft de eer om Hans als eerste in 2020 te ontvangen en wel op woensdag 11 maart, maandag 30 maart en woensdag 8 april met drie try-outs. 

De landelijke kaartverkoop start op maandag 3 februari om 10:00 uur. Bestel uw kaarten hier.

Bent u Vriend van het Zaantheater? Dan mag u eerder bestellen! Vanaf vrijdag 31 januari om 12.00 uur start de Vriendenvoorverkoop.

Let op: maximaal 4 kaarten per bestelling.