Groepsgrootte beperkt tot 30 personen

Zaandam, woensdag 14 oktober 2020

Lief publiek,

Vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur mogen theaters in het hele land niet meer dan 30 bezoekers ontvangen. Een enorme teleurstelling. Maar nieuwe en strengere regels zijn nodig om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het aantal besmettingen moet omlaag en de veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers staat voorop. Het belangrijkste is dat u en wij allemaal gezond blijven.

Enkele voorstellingen in het Zaantheater met minder dan 30 bezoekers gaan door. Voor de overige voorstellingen zoeken we een nieuwe datum. Bezoekers met kaarten voor een van de voorstellingen die de komende weken bij ons te zien zouden zijn krijgen binnenkort per voorstelling bericht van ons of de voorstelling doorgaat, verplaatst, of toch definitief geannuleerd wordt. 

Bekijk voor meer informatie over uw theaterbezoek en de maatregelen die het Zaantheater heeft getroffen onze speciale informatiepaginaVolg ons voor het laatste nieuws op Instagram of Facebook, of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

We zetten met z'n allen onze schouders eronder, zodat we elkaar weer snel mogen ontmoeten. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Namens alle medewerkers van het Zaantheater

Angelique Finkers