Geef theater cadeau!

Zaandam, 6 december 2021

Bent u nog op zoek naar een origineel presentje? Geef theater cadeau! Verras iemand met kaarten voor een prachtige musical, zijn of haar favoriete cabaretier of kies voor de Zaantheater cadeaucard. Hieronder tippen wij enkele van onze favoriete voorstellingen.

NB: Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan biedt het Zaantheater u een alternatieve datum, voucher of restitutie aan.

Dolfje Weerwolfje de Musical (vanaf 6 jaar)
zondag 6 maart 2022
Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf! 

OG3NE - 'Samen uit, Samen Thuis'
vrijdag 4 maart 2022
‘Samen Uit’, iets wat lange tijd onmogelijk is geweest. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit, genieten van heerlijke muziek en ons samen ‘thuis’ voelen. OG3NE gaat dit in het nieuwe theaterseizoen dan ook dubbel en dwars inhalen. Tijdens hun Nederlandstalige tournee ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’ zullen de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue passeren.

Marc-Marie Huijbregts - 'Uitgesproken'
donderdag 31 maart 2022
Marc-Marie is uitgesproken. Maar is hij ook uitgesproken? Is hij pas sinds kort uitgesproken of was hij altijd al uitgesproken? Kortom een avond met de uitgesproken Marc-Marie Huijbregts.

Stef Bos met band
dinsdag 12 april 2022
Wat is er zeker in tijden van Corona? Alle titels overboord en alle plannen in de la. En een zee van ruimte ontstaat er in je hoofd. Met maar één gedachte: SPELEN! Verwacht een avond van songs van toen en nu zoals u van Stef Bos gewend bent. 

Daniël Arends - 'Thuis praat ik bijna nooit' en 'God is mijn rechter'
vrijdag 22 en zaterdag 23 april 2022
Cabaretier Daniël Arends gaat er maar meteen helemaal voor en komt dit seizoen met maar liefst twee shows naar het Zaantheater! "Lieve mensen, ik treed 2 keer per avond op. Ik speel 2 verschillende stand up comedy-shows van ruim een uur. De 1e show is getiteld: "Thuis praat ik bijna nooit en de 2e show is getiteld: "God is mijn rechter" Je kan kiezen naar welke je gaat, maar je kan ook naar allebei. Veel plezier. Daniël"

Francis van Broekhuizen & Gregor Bak - 'Bij twijfel hard zingen'
vrijdag 29 april 2022
Francis neemt u mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen en vertelt waarom die muziek haar zo raakt. Ze stamt uit een familie waarin men zich al generaties lang met muziek bezighoudt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke bepalende fases in haar leven maar één ding op zat: gehoor geven aan haar levensmotto “bij twijfel, hard zingen”.

TITANIC de Musical met René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers e.v.a.
vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022
25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt deze musicalhit terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Een indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit!

Klik hier en ontdek nog meer mooie voorstellingen om cadeau te doen.