Erop uit voor de Zaanse Cultuur

Zaandam, 21 september 2020

Het nieuwe culturele seizoen in de Zaanstreek is weer begonnen en de kaartverkoop van het Zaantheater is gestart. Als onderdeel van #SAMENZAANS viert stichting Marketing Zaanstreek dat met een speciale campagne die oproept juist nu een culturele activiteit te boeken en/of te ondernemen.

Op Zaans.nl is er in september extra aandacht voor de diverse programma’s en agenda’s die worden gepresenteerd voor het komende culturele seizoen waaronder de voorstellingen in het Zaantheater. Rianne Greven, projectmanager bij Marketing Zaanstreek: “Culturele organisaties als theaters, concertzalen en musea hebben het hard te verduren in deze Corona-tijd. Als inwoners kunnen we ze steunen door niet af te wachten maar juist nu erop uit te gaan. Samen met de winkels en de horeca maken zij het leven in de stad.”.

Om ook nieuw publiek te trekken, organiseert Marketing Zaanstreek in samenwerking met het Zaantheater een actie waarbij leuke cultuuruitjes zijn te winnen. Heeft u het Zaantheater nog nooit bezocht? Laat het weten en maak kans op twee vrijkaarten! Op Zaans.nl vindt u de kans om komend seizoen nog meer dan anders te genieten van de Zaanse cultuur. Meer over de actie en de voorwaarden op Zaans.nl.