Doe mee met Zaanstormend 2018 (13 - 19 jaar)

Zaanstormend raast naar het Zaantheater

Zaanstormend is hét evenement waarbij talentvolle jongeren aan een groot publiek kunnen laten zien hoeveel talent er in de Zaanstreek woont. Ben jij tussen de 13 en 19 jaar oud en wil je op zaterdag 21 april 2018 op het grote podium van het Zaantheater optreden? Stuur dan een filmpje in!  

Zing jij de sterren van de hemel, heb je de coolste moves, speel je in een band, ben je een goochelaar of heb je een ander talent dat je aan iedereen wilt laten zien? Maak een filmpje om ons te laten weten wie je bent en waar je goed in bent! Je mag in je eentje optreden, met een groepje, of met een hele club, dat maakt niet uit. Er wordt niet geselecteerd op de kwaliteit van het filmpje, maar natuurlijk wel op jouw talent en lef.

Het Zaantheater en FluXus centrum voor de kunsten bundelen hun krachten om Zaanstormend te organiseren. De acts die via de filmpjes geselecteerd worden, kunnen begeleiding krijgen van professionals uit het netwerk van FluXus. Zo sta je sterker op het toneel en werken we samen om een goeie show neer te zetten. Meedoen met Zaanstormend en de coaching kost geen geld, alleen jouw eigen inzet, tijd en energie.

Zaanstormend raast op zaterdag 21 april 2018 om 19.30 uur door de Albert Heijnzaal van het Zaantheater. Bekijk de auditie-oproep.

Hoe gaat de aanmelding in z’n werk?

Ben je enthousiast en wil je meedoen? Maak een filmpje van maximaal 3 minuten waarin je laat zien wat jij graag op het podium zou willen laten zien (het hoeft nog niet af te zijn!). Zet het via een verborgen link op Youtube of Vimeo en mail deze link naar Sander Buckers: sbuckers@zaantheater.nl. Je mag het filmpje ook via WeTransfer verzenden. Je kunt inzenden tot 28 januari 2018. Begin februari krijg je te horen of je bent geselecteerd.

Heb je nog andere vragen? Mail Sander op het bovengenoemde e-mailadres.