De kaartverkoop is gestart!

Zaandam, 8 september 2020

De kaartverkoop is gestart! U kunt sinds vrijdag 4 september kaarten bestellen voor alle nieuwe voorstellingen tot en met december 2020. Ook voor enkele verplaatste voorstellingen van vorig seizoen zijn nog kaarten te koop. Bekijk het hele aanbod en bestel snel uw kaarten!

Voorstellingen bijgeboekt
Dat u zin heeft om eindelijk weer naar het theater te gaan blijkt maar weer uit de vele enthousiaste reacties en de succesvolle kaartverkoop. Zoals verwacht waren de twee voorstellingen van Youp van ’t Hek binnen de kortste keren uitverkocht, maar ook de voorstellingen van onder andere de Jakob Ahlbom Company, Pierre Bokma en Peter Blok, Veldhuis & Kemper, Hans Dorresteijn en Dolf Jansen zijn populair. Door dit enthousiasme hebben wij maar liefst drie extra voorstellingen voor u kunnen bijboeken! Op vrijdag 13 november doet Wolter Kroes zijn 30-jarig jubileumfeest nog eens dunnetjes over en speelt die avond twee voorstellingen. Daarnaast komt cabaretier Roué Verveer op zaterdag 7 november naar het Zaantheater met zijn speciale cabaretprogramma 'Omdat het niet anders kan’ en tenslotte is er wegens succes een tweede voorstelling van Freek de Jonge bijgeboekt en wel op donderdag 8 oktober!

In verband met de geldende overheidsmaatregelen is het Zaantheater zo ingericht dat bezoekers 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden, in de zaal en in de foyers. Dit betekent dat er slechts 240 bezoekers per voorstelling in de Albert Heijnzaal kunnen plaatsnemen. Bestel dus tijdig om verzekerd te zijn van kaarten voor uw favoriete voorstellingen!

Retourbeleid versoepeld
Door de onzekere tijd waarin we leven hebben wij de regels voor het retourneren van tickets versoepeld. Dit houdt in dat u bij griep- of verkoudheidsklachten of andere corona-gerelateerde situaties zoals verplichte quarantaine of thuisisolatie uw kaarten nog tot 12:00 uur op de dag van de voorstelling aan ons kunt teruggeven. U krijgt dan een tegoedbon.