Speel de ‘Hart voor Zaankanters Kwis’ en steun het Zaantheater!

Vanwege het grote succes van de 'Hart voor Zaankanters Kwis' op vrijdag 24 april, organiseren de Culturele Raad Zaanstad en het Wij zijn Zaankanters Platform op veler verzoek een tweede editie van deze populaire kwis op vrijdag 29 mei. Deze keer live gestreamd vanuit het Zaantheater! Het doel van de kwis is het helpen van Zaanse organisaties die getroffen worden in deze coronacrisis. Iedereen mag meedoen aan deze online ‘pubquiz’ en een bedrijf, organisatie, persoon of culturele instelling naar eigen keuze ondersteunen, waaronder Het Zaantheater.

Hoe werkt het?

U kunt van af 20:00 uur de 'Hart voor Zaankanters Kwis' volgen via een livestream op Facebook en Youtube. In anderhalf uur tijd krijgt u 40 vragen in 8 categorieën, met als thema natuurlijk de Zaanstreek. Bekende Zaankanters dragen hun steentje bij, zo stelt Najib Amhali namens het Zaantheater een lastige vraag. De vragen kunt u als individu of als team beantwoorden via een online formulier dat per e-mail naar u wordt toegestuurd nadat u zich heeft ingeschreven. Er wordt gespeeld om de eer en voor de gezelligheid, maar onder de deelnemers die de kwis spelen worden ook een aantal prijzen verloot. Maar laat de Zaankanters en de Zaanse organisaties die hulp nodig hebben de grootste winnaar zijn. U helpt uw Zaankanter of Zaanse bedrijf naar keuze door middel van een donatie. U mag zelf de hoogte van de donatie bepalen. Na de kwis krijgt u van de organisatie een tikkie betaalverzoek via de email. Het volledige bedrag gaat vervolgens naar de persoon, het bedrijf, organisatie of culturele instelling die u steunt!

Wilt u graag meedoen aan de 'Hart voor Zaankanters Kwis' en het Zaantheater ondersteunen, geef u dan nu op via de website hartvoorzaankanterskwis.nl. U kunt de benefietquiz ook volgen op Facebook.