Crowdfunding jubileumvoorstelling gestart

In december 2018 bestaat het Zaantheater 20 jaar. Net als bij ons 15-jarig jubileum, toen wij Zaans Vuur op de planken brachten, gaan wij weer een grootse, feestelijke jubileumvoorstelling maken met als werktitel De Zaanse Notenkraker. Deze week zijn wij een crowdfunding-campagne gestart: om de voorstelling mogelijk te maken, hebben wij donateurs nodig.  

Herinnert u zich Zaans Vuur nog, de grootse, feestelijke jubileumvoorstelling met heel veel Zaankanters ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van het Zaantheater in 2013? In december 2018 bestaat het Zaantheater 20 jaar en dat gaan we vieren met net zo’n grootse productie. We gaan in de donkere dagen voor kerst van De Notenkraker een muziektheaterspektakel maken met Zaanse dansers, Zaanse dansscholen, Zaanse spelers, een groot koor en professionele acteurs. De regie is net als bij Zaans Vuur in handen van Bruun Kuijt en Wiske Sterringa heeft weer een mooi script geschreven.

Crowdfunding
Zaans Vuur is vier jaar geleden mogelijk gemaakt door de bijdrage van maar liefst 590 donateurs. Daar waren we heel blij mee, want zonder hen was Zaans Vuur er niet geweest. Ook voor De Zaanse Notenkraker kunnen we niet zonder donateurs. We hopen van harte dat u ons wilt helpen de Zaanse Notenkraker mogelijk te maken. Wij beloven er een sprankelend, feestelijk muziektheaterspektakel van te maken met bijna 200 mensen op het toneel en de hele Zaanstreek in de zaal! 

Meer informatie