Comedy cadeau voor Koningsdag: 'Tis Hier Geen Hotel'

Zaandam, 20 april 2021

Ter ere van de verjaardag van Koning Willem Alexander geeft het Zaantheater een half uurtje cabaret cadeau. Vanaf maandag 26 april om 20.00 uur (Koningsnacht) kan iedereen die dat wil online genieten van een preview* van de voorstelling ‘Tis hier geen Hotel’ van het komische trio Ellen Dikker, Hanneke Drenth & Dianne Liesker. De allerleukste voorstelling voor iedereen met een puber of die zelf ooit puber is geweest. Bekijk de preview hier!

Over de voorstelling
Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer; het leven met pubers is nooit saai. Je aanwezigheid als ouder wordt enkel gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult en een doorlopende pinautomaat wilt zijn. In de voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’ laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. Speciaal voor het Zaantheater hebben de drie cabaretières hun voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’ van een koningsdagsausje voorzien.

Aanmelden
Het Zaantheater nodigt iedereen van harte uit om op maandagavond 26 april om 20:00 uur aan te schuiven voor deze vrolijke preview of op Koningsdag ‘Tis hier geen Hotel’ terug te kijken met een oranje tompouce in de hand. U kunt de preview hier bekijken. Het programma zal op 27 april ook op RTV-Zaanstreek te zien zijn.

*Op dinsdag 21 september 2021 zijn Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth te zien in het Zaantheater met hun avondvullende voorstelling 'Tis hier geen Hotel'.