5 cadeautips voor Moederdag

Zaandam, 1 april 2022

Moederdag staat weer bijna voor de deur! Op zondag 8 mei worden alle moeders in de watten gelegd en overladen met presentjes. Geen zin om 's ochtends vroeg in de keuken te staan voor een ontbijtje op bed of hetzelfde parfum te geven als vorig jaar? Geef theater cadeau! Wij hebben 5 voorstellingen op een rijtje gezet waar jij je moeder gegarandeerd blij mee maakt.

Volkstuin Complex
donderdag 12 mei
Op een volkstuin kom je pas echt tot rust. Lekker woelen in de aarde, bloembollen planten en tomatenplanten snoeien. In de voorstelling Volkstuin Complex worden emoties omgewoeld in plaats van aarde en vriendschappen gesnoeid in plaats van tomatenplanten. Rop Verheijen, Tina de Bruin en Ricky Koole schitteren in deze frisgroene komedie met een modderig randje en belanden in de meest hilarische toestanden en ongemakkelijke situaties waarbij de dansende aubergines en de zingende bloemkolen je om de oren vliegen. Is dit echt iets voor jouw moeder? Klik dan hier om kaarten te bestellen.Titanic de Musical
vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei
De echte musicalliefhebber mag Titanic de Musical niet missen. Grote namen waaronder René van Kooten en Mariska van Kolck worden begeleid door een live-orkest en nemen het publiek mee tijdens de laatste dagen van het meest legendarische schip ter wereld en zijn passagiers. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond!Rayen Panday
woensdag 18 mei
Heeft jouw moeder zin in een avondje uit met een grappige man? Geef haar dan tickets voor de nieuwste show van Rayen Panday. Deze comedian uit Zaandam trekt al jaren volle zalen met zijn herkenbare verhalen, grappige typetjes en muzikaliteit. In de voorstelling Focus probeert hij alle grote levensvragen te beantwoorden. Maar of hij daarin slaagt? Ontdek het woensdag 18 mei!
Michael Pilarczyk
maandag 13 juni
Iedereen heeft het druk, druk, druk. Michael Pilarczyk helpt je om de pauzeknop in te drukken. In zijn show Rust in je hoofd vertelt Michael wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd. Geef je moeder kaarten voor Michael Pilarczyk, geef je moeder een moment voor haarzelf.

Alice in Wonderland (vanaf 8 jaar)
maandag 6 juni
Neem je moeder mee in de magische wereld van Alice in Wonderland. Beleef samen avonturen die steeds gekker en gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren! Niet alleen een cadeautje voor je moeder maar stiekem ook voor jezelf. Reserveer hier jullie kaarten.