Bestel nu kaarten voor het nieuwe seizoen!

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is gestart! Via de website en via de kassa kunt u nu kaarten bestellen voor alle 253 voorstellingen. Bekijk de digitale brochure.
Vraag de nieuwe seizoensbrochure aan.

De kaartverkoop verloopt voorspoedig, maar er zijn nu nog (mooie) plaatsen voor veel populaire voorstellingen. Zoals altijd is cabaret populair: van Bert Visscher tot NUHR en van Ali B tot Van der Laan en Woe. Wegens succes is er zelfs al een extra voorstelling geboekt: Paradijsvogels van theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw.

Er komen weer veel grote artiesten naar Zaandam: Freek de Jonge, Frans Bauer, OG3NE, Sara Kroos, Tineke Schouten, Nick & Simon, Furtjuh en nog veel meer. Voor de meeste populaire artiesten zijn er nu nog plaatsen! Wilt u vaak en voordelig naar het Zaantheater? Bestel dan een serie (nieuw!).

Nieuwe stoelen
Wist u dat de grote zaal deze zomer nieuwe stoelen krijgt waardoor er meer beenruimte ontstaat tussen de rijen? U zit dus extra comfortabel in het nieuwe seizoen! Heeft u interesse in de oude stoelen? Stuur dan een mail naar info@zaantheater.nl voor meer informatie.

Teruggeefgarantie
Bent u bang dat u een bruiloft heeft als The Full Monty in april 2018 in het Zaantheater staat? Of dat u misschien wel gaat verhuizen op de dag dat u kaartjes heeft voor The Analogues in maart? Geen nood: wij hanteren een teruggeefgarantie. Tot een week voor de voorstelling kunt u uw kaarten teruggeven en ontvangt u van ons een tegoedbon.

Heeft u vragen over uw bestelling? De kassa is geopend en telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Als er een voorstelling is, is de kassa geopend tot aanvang van de voorstelling. Telefoonnummer: 075-6555333. Mailen kan naar: kaartverkoop@zaantheater.nl.