... alles voor de Show

 

Ria Kee-Holkamp: "Toneelspelen heeft niets met leeftijd te maken. Kijk naar Bram van der Vlugt. Dik 80 jaar en nog steeds staat hij zijn mannetje op het podium. 

Op het toneel staan brengt gezonde spanning met zich mee, maar soms ook stress. Dat zijn de momenten waarop ik denk 'waaróm doe ik dit?' Vooral als je, zoals ik, alleen het toneel wordt op gestuurd. Maar als je daar dan eenmaal staat dan, dan geeft het zo'n heerlijk gevoel en dan weet ik: ja, daarom doe ik dit. Het instuderen en de repetities met Peter Valkema zijn een feestje. Ik zeg ook wel vaak 'ik haat je' omdat hij me uit mijn comfortzone haalt... maar dat is soms ook wel nodig om mij en mijn spel op het goede spoor te zetten."

Carla Hopman: "Zaans Zilver is altijd een feestje om aan mee te werken. Sander, Peter en Rob laten je buiten je comfortzone treden en dat is soms eng. Maar vaak blijkt dan dat je meerdere genres aankan dan dat je dacht en dat is kicken! Samen met andere zangers/zangeressen vorm je nieuwe groepen en dat gaat altijd gepaard met veel gelach. Leeftijd zegt op zulke momenten totaal niets. Zingen en toneelspelen geeft je een enorme kick en laat je stralen. Het is voor iedereen aan te raden!"