Geef theater cadeau!

Zaandam, 1 februari 2022 [update: 14 februair 2022]

Bent u nog op zoek naar het perfecte cadeau voor Valentijnsdag? Geef dit jaar geen rozen of doosje bonbons maar theater cadeau. Na de lange lockdown is er toch niets fijner dan samen een avondje uit. Met deze voorstellingen spatten de vonken eraf!

Amélie de Musical (geweest)
vrijdag 11 en zaterdag 12 februari
In het weekend voor Valentijnsdag waant u zich in de stad van de liefde tijdens Amélie de Musical. De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, in het mooie Montmartre in Parijs.

Aznavour Mon Amour - Britta Maria, Maurits Fondse, Oleg Fateev en Simone Sou
dinsdag 15 februari
Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits Fondse, accordeonist Oleg Fateev en percussionist Simone Sou. Geniet van romantische chansons in het Frans en vertalingen naar het Nederlands en Engels.

Trijntje Oosterhuis - What The World Needs Now
zaterdag 26 februari
Op haar nieuwste album 'Everchanging Times' werkte Trijntje Oosterhuis weer samen met de wereldberoemde componist Burt Bacharach. Samen met haar band trekt zij langs de theaters om het prachtige 'Songbook' van Burt Bacharach ten gehore te brengen. Zwijmel samen weg bij romantische klassiekers als The Look Of Love, I Say A Little Prayer en (They Long To Be) Close To You.

Alex Ploeg - Ego
woensdag 9 maart
Geen zin in gezwijmel? Rake grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo voorbij tijdens de nieuwste show van cabaretier Alex Ploeg. Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. En oja, tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet. Dat beloofd wat!

Theater Utrecht - What is Love
woensdag 16 maart
We zingen het mee in bijna elke popliedje: liefde is het enige dat je nodig hebt. Maar waarom eigenlijk? En is het wel waar? 'What is love' is een muzikale, ontroerende en meeslepende theater- en dansvoorstelling van regisseur Casper Vandeputte. Een voorstelling waarin acteurs, dansers improviseren, praten en dansen om te ontdekken wat liefde eigenlijk is.

Titanic de Musical
vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei
Stap aan bord van de Titanic en beleef een onvergetelijke avond! In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe.