278 nieuwe voorstellingen

Er komen maar liefst 278 nieuwe voorstellingen naar het Zaantheater na de zomer! Vanaf vrijdag 18 mei kan iedereen via zaantheater.nl kaarten bestellen voor bijvoorbeeld Youp van ’t Hek, Claudia de Breij, ‘All Stars de musical’, Arjen Lubach, Paul de Leeuw, Herman van Veen, Karin Bloemen, Ali B, Thomas Acda, René Froger, Jan Smit, Racoon, Tania Kross, Miss Montreal, Buurman en Buurman, Het Zwanenmeer en nog veel meer.

Bekijk de digitale brochure 2018-2019.

Het wordt een feestelijk theaterseizoen, want het Zaantheater bestaat in december 20 jaar en viert dat met de grootse jubileumvoorstelling ‘De Notenkraker’. Ook zijn er maar liefst 15 landelijke premières, waaronder de première van de musical ‘Op Hoop van Zegen’. Er is weer veel cabaret: Brigitte Kaandorp, Tineke Schouten, Daniël Arends, Freek de Jonge, Paul de Leeuw, Guido Weijers, Peter Pannekoek en vele andere grote namen komen met een nieuw programma naar het Zaantheater. Wegens de grote vraag naar kaarten komen onder anderen Paulien Cornelisse, Ali B, Rundfunk, Richard Groenendijk en Van der Laan & Woe terug met hun succesvolle shows. Ook het musicalaanbod is uitgebreid: van de groots opgezette musical ‘Evita’ tot de romantische Broadway-musical ‘The Bridges of Madison County’ en van de komische musical ‘Charley’ van Jon van Eerd tot ‘All Stars de musical’, naar de film. 

Verder worden o.a. verwacht: ‘Single Camping, dé kampeerkomedie’ met o.a. Tjitske Reidinga en Ilse Warringa, de Chippendales, ‘Faulty Towers, the dining experience’, de Formule 1 Show, Fred van Leer, Momix, de opera’s ‘Tosca’ en Yevgeni Onegin, ISH, Scapino Ballet, Huub Stapel als ‘King Lear’, ‘Turks Fruit’, inspirerende theatercolleges van onder andere Jelle Brandt Corstius en Joris Luyendijk, The Dutch Eagles, Sjors van der Panne en Pink Project.

Series
De Dinsdagmiddagserie is uitgebreid naar 12 voorstellingen en ook de theatrale literaire salon ‘Mens durf te lezen!’, de Samen Uit Salon en de Series komen terug. Met de series kunt u vaak en voordelig naar het Zaantheater. Er is een Cabarettalentserie, een serie Expeditie Theater (voor de avontuurlijke theaterbezoeker) en een jeugdtheaterserie. Ook de Dinsdagmiddagserie en de drie edities van ‘Mens durf te lezen’ zijn met seriekorting te bestellen.

Van opera tot musical, van daverende dans tot spectaculaire shows, van jeugdvoorstellingen

tot prachtige toneel en nog veel meer: het wordt een mooi nieuw theaterseizoen!

Iedereen die bij deze en vele andere voorstellingen – 278 in totaal! – aanwezig wil zijn, kan vanaf vrijdag 18 mei om 10.00 uur kaarten bestellen via zaantheater.nl. Vanaf dinsdag 22 mei kunt u ook telefonisch en aan de kassa reserveren. De kassa van het Zaantheater is dinsdag t/m vrijdag geopend tussen 13.00 en 17.00 uur (als er een voorstelling is tot 19.30 uur) en telefonisch bereikbaar via tel: 075-6555333. De nieuwe brochure aanvragen, kan via de website of door te bellen met de kassa.