Vrienden

Word Vriend van het Zaantheater

Bent u een trouwe bezoeker van het Zaantheater en wilt u het theater extra ondersteunen? Word dan Vriend van het Zaantheater!

De Vrienden van het Zaantheater steunen het Zaantheater bij sociaal-maatschappelijke projecten. Naast de reguliere theatervoorstellingen zijn er in het Zaantheater gratis festivals, schoolvoorstellingen, workshops en rondleidingen. Met 'Zaans Zilver' geven we ouderen de kans op het toneel te staan. We werken samen met 'Stichting Vier het Leven' en 'De Zonnebloem'. Getalenteerde jongeren staan op het podium met 'Zaanstormend'. We organiseren activiteiten van 'Theatertroep' rondom jeugdvoorstellingen en zijn gestart met 'Theaterkijkers' voor jongeren. Stichting Vrienden van het Zaantheater helpt bovendien mee om de prijs van de kaartjes voor jeugdvoorstellingen laag te houden. 

U kunt voor € 25, € 50, € 100 of € 250 per jaar Vriend worden. Lees hier meer over de verschillende lidmaatschappen.

Wat zijn de voordelen voor Vrienden? 
Naast dat u het Zaantheater steunt, kunt u als Vriend ook genieten van een aantal voordelen. Zo ontvangt u een Vriendennieuwsbrief, mag u een geselecteerd aantal voorstellingen voor een Vriendenprijsje bestellen én krijgt u voorrang bij het bestellen van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen.

Hoe meldt u zich aan?
U kunt Vriend worden door een eenmalige machtiging te verlenen via ons online machtigingsformulier. Het Vriendenlidmaatschap loopt dan van 1 mei 2020 tot 1 mei 2021.