Vrienden

Word Vriend van het Zaantheater

Bent u een trouwe bezoeker van het Zaantheater en wilt u het theater extra ondersteunen? Word dan Vriend van het Zaantheater. U kunt voor € 25, € 50, € 100 of € 250 per jaar Vriend worden. 

De Stichting Vrienden van het Zaantheater is opgericht om het Zaantheater te ondersteunen en Vrienden hebben zelf ook voordeel. Naast de reguliere theatervoorstellingen zijn er in het Zaantheater gratis festivals, schoolvoorstellingen, workshops, rondleidingen, inleidingen en nagesprekken. Ook organiseren we De Theatertroep voor kinderen en De Theaterdeal voor jongeren. En werken we samen met Stichting Vier het Leven, zodat ook ouderen onze voorstellingen kunnen bezoeken. De Vrienden steunen het theater bij al deze extra activiteiten én helpen mee om de prijs van de kaartjes voor jeugdvoorstellingen laag te houden.

U kunt voor € 25, € 50, € 100 of € 250 per jaar Vriend worden.

Wat zijn de voordelen voor Vrienden?
Als Vriend van het Zaantheater ontvangt u drie keer per jaar een Vriendennieuwsbrief, mag u een geselecteerd aantal voorstellingen voor een Vriendenprijsje bestellen, ontvangt u aantrekkelijke aanbiedingen én krijgt u voorrang bij het bestellen van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen.

Hoe meldt u zich aan?
Vriend worden voor het huidige theaterseizoen 19/20 kan via ons Vrienden aanmeldformulier. Mail de kassa (kassa@zaantheater.nl) of bel de kassa (075-6 555 3333) en zij sturen u het formulier toe. U vult het formulier in, scan het (of maak een foto) en stuur het vervolgens terug. Of u komt even langs!

Het Vriendenlidmaatschap 19-20 loopt van 1 mei 2019 tot 1 mei 2020. Let op: u kunt nog Vriend worden van het huidige theaterseizoen 19/20. Wilt u Vriend worden voor 20/21, vraag dan daar een aanmeldformulier voor aan.