Vrienden

Word Vriend van het Zaantheater

Het jaar 2020 was ongetwijfeld een van de meest uitdagende jaren die wij als theater hebben doorgemaakt. Mede dankzij de steun van Vrienden is het ons gelukt ons hoofd boven water te houden. Ook met alle opgelegde beperkingen blijven we mooi theater brengen en ons onverminderd inzetten voor belangrijke sociaal-maatschappelijke projecten, zoals het theaterproject voor 60-plussers Gouden Dans en het creatieve project tegen sociale verkilling Social Sofa Zaanstad.

Het Vriendenlidmaatschap
Om met onze activiteiten in 2021 door te kunnen gaan is uw steun onmisbaar. Uw Vriendenbijdrage stelt ons in staat om een mooie theaterprogrammering aan te bieden en biedt ons de kans om educatieve en sociaal-maatschappelijke initiatieven op te zetten waarmee we echt een verschil kunnen maken. Zelf geniet u als Vriend leuke voordelen, zoals voorrang bij het bestellen van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen en u bent als eerste op de hoogte van populaire voorstellingen die in de voorverkoop gaan.

U kunt voor € 25, € 50, € 100 of € 250 per jaar Vriend worden. Lees hier meer over de verschillende lidmaatschappen.

Wat zijn de voordelen voor Vrienden? 
Naast dat u het Zaantheater steunt, kunt u als Vriend ook genieten van een aantal voordelen. Zo ontvangt u een Vriendennieuwsbrief én krijgt u voorrang bij het bestellen van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen.

Hoe meldt u zich aan?
U kunt Vriend worden door een eenmalige machtiging te verlenen via ons online machtigingsformulier. Het Vriendenlidmaatschap loopt dan van 1 mei 2020 tot 1 mei 2021.