Artiestencatering

Artiestencatering van het Zaantheater staat voor verantwoord en goed eten tijdens theatervoorstellingen, concerten en andere evenementen. Geheel afgestemd op de doelgroep en de wensen van de opdrachtgever en de artiest. Onze kracht is om voor iedere doelgroep de juiste gerechten te serveren. Afwisselend, gezond én verrassend!

Mogelijkheden

U hebt de keuze uit artiestencatering in de artiestenfoyer of de mogelijkheid een diner te reserveren in ons Theaterrestaurant MUZE–eten en drinken. Chef-kok Roland Rol werkt met eerlijke en verse producten. Alternatieven (dieetwensen) kunnen bij ons altijd worden besproken, mits deze minimaal 8 werkdagen voorafgaand aan de speeldatum bij ons kenbaar gemaakt worden. Of het nu om een ontbijt, lunch of diner gaat; wij houden rekening met de wens van de artiesten. Artiestencatering staat bij ons gelijk aan feest voor de smaakpapillen!

Artiestencatering – diner

Onze dinerbuffetten bieden u een keus uit verschillende gerechten en vormen daarmee een volwaardige maaltijd.  Vlees, vis, vegetarisch, gecombineerd met aardappels, pasta of rijst. Daarnaast altijd een verse groene salade en/of stokbrood.  Omdat het diner wordt geserveerd in buffetvorm, is het noodzakelijk één keuze te maken voor het hele gezelschap. Bij grote groepen kunnen er (in overleg) meerdere gerechten geserveerd worden. Voor artiestencatering betaalt u slechts € 12,50 per persoon voor 2 gangen. U kunt het buffet vooraf laten gaan door een klein voorgerecht of af laten sluiten met een dessert, vers fruit of koffie & thee. Hiervoor berekenen wij een supplement van € 3,50.

Ook is het mogelijk gebruik te maken van een broodjeslunch à € 9,00 bestaande uit diverse belegde broodjes en vers handfruit, melk en karnemelk, eventueel aangevuld met soep incl. stokbrood à € 3,50 of een warme snack à € 2,50.

Indien u dit vooraf heeft aangegeven is het in veel gevallen mogelijk de rekening te laten verlopen via de borderel. Tussen alle bedrijven door is er wellicht tijd voor een gratis kopje koffie, thee of warme chocolademelk in onze artiestenfoyer!

Dineren in MUZE – eten en drinken

Wilt u liever een keuze maken uit de gerechten op onze regelmatig wisselende menukaart, dan kunt u een reservering maken in ons gezellige theaterrestaurant MUZE – eten en drinken. Wanneer u tijdig reserveert, biedt het Zaantheater u het kopje koffie na de maaltijd, geserveerd met een lekkernij, graag aan!

Overige catering

Tijdens uw verblijf in het Zaantheater kunnen wij ook zorgen voor de dranken tijdens de maaltijd en tussendoor.  Voor u dus geen gesleep met eten en drankjes; wij staan op alle fronten voor u klaar.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
Reserveringen/aanvragen kunt u mailen naar: sgerkema@zaantheater.nl
Een telefonische reservering kunt u maken via 075 – 6 555 330 / 317 van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
Buiten deze tijden kunt u uw reservering inspreken, wij bellen u dan z.s.m. terug ter bevestiging.

Graag tot ziens in het Zaantheater!