Twee theaterzalen

Het Zaantheater beschikt over twee theaterzalen. Een grote theaterzaal met 890 stoelen en een kleine theaterzaal met 209 stoelen.

Albert Heijnzaal

De theaterzaal heeft 890 stoelen die verdeeld zijn over de zaal en het balkon. De Albert Heijnzaal is zeer geschikt voor uitvoeringen van theatervoorstellingen van theatergezelschappen, orkesten, dansscholen, amateurverenigingen, maar bijvoorbeeld ook voor een diploma-uitreiking van een school. Vele artiesten hebben hier al op het toneel gestaan.

De technische lijst van de Albert Heijnzaal vindt u op een externe website: Download de technische gegevens van de Albert Heijnzaal.

Forbo Flooringzaal

De intieme Forbo Flooringzaal is een theaterzaal met 209/230 stoelen. De zaal is geschikt voor uitvoeringen van toneelgezelschappen, cabaretiers en concerten.

De technische lijst van de Forbo Flooring-zaal vindt u op een externe website: Download de technische gegevens van de Forbo Flooringzaal.

Beschikbaarheid

Voor de beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Heleen van Halsema of Sander Buckers. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Zij zijn als volgt bereikbaar:

Heleen van Halsema: hvanhalsema (@zaantheater.nl) of 075 6555325.
Sander Buckers: sbuckers (@zaantheater.nl) of 075 6555305.