Scholen en dansscholen

Het Zaantheater verwelkomt graag scholen en dansscholen. Zoekt u een geschikte zaal voor een theatervoorstelling voor scholieren uit het Voortgezet Onderwijs of scholieren uit het basisonderwijs dan helpen we u graag verder. Ook voor presentaties van dansscholen zijn onze zalen zeer geschikt. De grote zaal biedt veel technische mogelijkheden en heeft 890 stoelen. De kleine zaal heeft een vlakke vloer en 209 stoelen.

Huur de zaal voor een schoolmusical of een open podium

Wat is er leuker dan de groep 8-musical uit te voeren in een echt theater? Met mooie belichting en een echte kleedkamer? In juni en juli is het Zaantheater gereserveerd voor dansscholen, basisscholen, diploma-uitreikingen, etc. Ook door het jaar heen is er af en toe een dag waarop de zaal vrij is. Neem voor meer informatie contact op met Heleen van Halsema via hvanhalsema (@zaantheater.nl) of 075 6555 325.

Huur de zaal voor een professionele voorstelling

Het kan gebeuren dat u zelf een voorstelling ziet die u graag met uw leerlingen zou delen. Het is mogelijk onze zaal te huren om de voorstelling in het Zaantheater te laten zien. Ook amateurgezelschappen, ballet- en muziekscholen en basis- en middelbare scholen huren het Zaantheater vaak voor een eindvoorstelling of presentatie. Want wat is er mooier dan een voorstelling geven in een echt theater?

Contactpersoon voor deze verhuringen is Heleen van Halsema.  Zij is bereikbaar via hvanhalsema (@zaantheater.nl) of  tel: 075 – 6555325.