Spelers gezocht

Heb je er altijd van gedroomd om eens op het podium van het Zaantheater te staan en mee te spelen of te zingen in een grootse voorstelling? Meld je dan nu aan als speler voor de jubileumvoorstelling van het Zaantheater.

Spelers gezocht
Naast de vijf professionele acteurs zoeken we fysiek ingestelde spelers voor de spelgroep die het verhaal door middel van beweging vorm gaan geven. Onder regie van Bruun Kuijt zal er worden gezocht hoe we de actie op het toneel kunnen ondersteunen. Daarbij schuwen we de humor niet. De spelgroep van ongeveer 20 mensen zal een wezenlijk onderdeel uitmaken van de voorstelling.

Vanaf maandag 8 oktober zal er iedere maandagavond in het Zaantheater worden gerepeteerd. In de eerste week van december (een aantal avonden en het weekend van 8 en 9 december) zal de voorstelling in de grote zaal in elkaar worden gezet. Van dinsdag 11 t/m zondag 16 december spelen we de voorstelling zes keer.

Ben je 17 jaar of ouder, wil je spelen en bewegen en in een tijdsbestek van drie maanden worden ondergedompeld in heerlijke muziek en de Zaanse gezelligheid? Meld je dan nu aan. Stuur een mail naar notenkraker@zaantheater.nl met je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Op zaterdag 14 april is er in het Zaantheater een informele auditie voor de spelgroep, waarin zal worden gekeken naar geschiktheid om met de voorstelling mee te doen. Maar laat dit je vooral niet afschrikken om je aan te melden.