Koorleden gezocht!

Heb je er altijd van gedroomd om eens op het podium van het Zaantheater te staan en mee te spelen of te zingen in een grootse voorstelling? Meld je dan nu aan als koorlid voor de jubileumvoorstelling van het Zaantheater.

Koorleden gezocht
Op de prachtige muziek van De Notenkraker heeft Wiske Sterringa teksten geschreven voor een koor. Muzikaal leider Bas Odijk tekent voor de arrangementen van deze vijftien bekende melodieën. Kun je zingen en wil je graag onderdeel uitmaken van de jubileumvoorstelling De Zaanse Notenkraker, dan word je van harte uitgenodigd om mee te doen.

Vanaf maandag 24 september zal er iedere maandagavond in het Zaantheater worden gerepeteerd onder bezielende leiding van Bas Odijk. In de eerste week van december (een aantal avonden en het weekend van 8 en 9 december) zal de voorstelling in de grote zaal in elkaar worden gezet. Van dinsdag 11 t/m zondag 16 december spelen we de voorstelling zes keer. Je kunt je aanmelden voor het koor door een mail te sturen met je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, stemtype én kledingmaat naar onze koorcoördinator Jeltje Siebeling via koor@zaantheater.nl.