Crowdfunding: helpt u mee?

Zaans Vuur is vier jaar geleden mogelijk gemaakt door de bijdrage van maar liefst 590 donateurs. Daar waren we heel blij mee, want zonder hen was Zaans Vuur er niet geweest. Ook voor De Zaanse Notenkraker kunnen we niet zonder donateurs. Daarom zijn we een crowdfunding-campagne gestart. 

We hopen van harte dat u ons wilt helpen de Zaanse Notenkraker mogelijk te maken. Wij beloven er een sprankelend, feestelijk muziektheaterspektakel van te maken met bijna 200 mensen op het toneel en de hele Zaanstreek in de zaal! 

Wilt u ook donateur worden? Daar krijgt u natuurlijk ook iets voor terug:

- Bij € 5 per maand (of € 60 in één keer) krijgt u 2 kaarten voor De Zaanse Notenkraker voor de helft van de prijs (7,50 + 3,50)
- Bij  €7,50 per maand (of € 90 in één keer) krijgt u 3 kaarten voor De Zaanse Notenkraker voor de helft van de prijs (7,50 + 3,50)
- Bij € 10 per maand (of € 120 in één keer) krijgt u 2 vrijkaarten voor De Zaanse Notenkraker voor een dag naar keuze (ter waarde van 15 + 3,50)

De voorstelling wordt gespeeld van 11 t/m 16 december 2018. We hopen van harte dat u ons wilt helpen de Zaanse Notenkraker mogelijk te maken. Wij beloven er een sprankelend, feestelijk muziektheaterspektakel van te maken met bijna 200 mensen op het toneel en de hele Zaanstreek in de zaal!

Download het machtigingsformulier.