Artiestencatering

U hebt de keuze uit artiestencatering in de artiestenfoyer of de mogelijkheid een diner te reserveren in ons Theaterrestaurant MUZE–eten en drinken. Chef-kok Kees Dijkstra werkt met eerlijke en verse producten. Alternatieven (dieetwensen) kunnen bij ons altijd worden besproken, mits deze minimaal 8 werkdagen voorafgaand aan de speeldatum bij ons kenbaar gemaakt worden. Of het nu om een ontbijt, lunch of diner gaat; wij houden rekening met de wens van de artiesten.

Onze dinerbuffetten bieden u een keus uit verschillende gerechten en vormen daarmee een volwaardige maaltijd. Vlees, vis, vegetarisch, gecombineerd met aardappels, pasta of rijst. Omdat het diner wordt geserveerd in buffetvorm vragen wij u één keuze te maken voor het hele gezelschap. Bij grote groepen kunnen er (in overleg) meerdere gerechten geserveerd worden. Voor artiestencatering betaalt u slechts € 12,50 per persoon voor 2 gangen.

Ook is het mogelijk gebruik te maken van een broodjeslunch à € 9,00 bestaande uit diverse belegde broodjes, vers handfruit, melk en karnemelk, eventueel aangevuld met soep incl. stokbrood à € 3,50 of een warme snack à € 2,50.

Het eten wordt geserveerd in onze gezellige artiestenfoyer!