Stadsprogrammering

Dan is het nu de beurt aan jou om in de schijnwerpers te staan! Stap op het podium en deel je talent met de hele stad. Straal in het licht en voel het daverende applaus. Ik help je een onvergetelijke voorstelling te geven.

De Zaanstreek kent vele lokale initiatieven, scholen en verenigingen waar mensen zingen, dansen en toneelspelen. Het barst van de creatieve amateurs en het Zaantheater is het kloppend hart waar iedereen samenkomt. Vooral de laatste acht weken voor de zomervakantie gonst het achter de schermen van opwinding en zenuwen, want dan neemt de Stadsprogrammering het gebouw over. Meer dan 5000 Zaankanters Leerlingen van groep 8 spelen hun afscheidsmusical, vele dansscholen geven spetterende shows, toneelverenigingen brengen eigen geschreven werk, maar voeren ook bijzondere repertoirestukken op. Elk jaar wordt een heerlijke operette uitgevoerd door ZOV Czaar Peter, geeft het 100 man sterke Zaans Interkerkelijk Mannenkoor een sfeervol kerstconcert en gaat de zaal op z’n kop bij het Zaans Showorkest. In 2018 speelden ruim 5000 Zaankanters in onze twee theaterzalen!

Het is toch geweldig om met je eigen voorstelling in het Zaantheater te staan? Wij helpen en adviseren en denken met je mee over hoe de dag gestroomlijnd kan verlopen. De voorstelling komt op onze website en de verkoop van de tickets kan eenvoudig georganiseerd worden. Je komt binnen door de artiesteningang en zet je naam op je eigen kleedkamer. Zowel onze grote (879 stoelen) als onze kleine zaal (230 stoelen) hebben fantastische technische faciliteiten die mogelijkheden bieden voor een prachtige lichtshow en groots geluid. Op basis van jouw wensen en jouw draaiboek nemen onze technici de tijd om je te adviseren. Dat leidt tot een show die technisch niet van een professionele voorstelling te onderscheiden is. In de pauze uitpuffen in de artiestenfoyer en na afloop een feestje met je fans in de foyer: optreden in het Zaantheater is een ervaring die je de rest van je leven onthoudt!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met me op.

Sander Buckers,
Stadsprogrammering
sbuckers@zaantheater.nl
075 - 6 555 305