Theater op de Dinsdagmiddag

Op dinsdagmiddag naar het theater

Maak van een gewone dinsdagmiddag een theatermiddag. Lekker de boel de boel laten en genieten van de mooiste, grappigste en ontroerendste voorstellingen bij Theater op de Dinsdagmiddag: voor het najaar 2020 zijn er 5 voorstellingen met voor elk wat wils: muziek, toneel en cabaret. 

De voorstellingen zijn uitgekozen door een speciaal programmeringsteam in samenwerking met onze programmeur Kim Muller. Phia Biksterman, Dirk van Dijk, Jan Noom, Ineke Puls, Henriette Riel, Conny Scholtes, André Schoolenaar en Jeltje Siebeling hebben door het hele land voorstellingen gezien, het overweldigende theateraanbod voor u bestudeerd en daaruit 5 fantastische voorstellingen gekozen voor 5 gezellige dinsdagmiddagen. Heeft u zin gekregen om overdag naar het theater te gaan? Het Zaantheater verwelkomt u graag bij Theater op de Dinsdagmiddag!

Na afloop van de voorstelling zorgt onze chef-kok voor een heerlijke soep met een kaas- of saucijzenbroodje. Zo sluiten we de middag gezellig af en hoeft u niet meer te koken! 

Wilt u vaker in de middag naar theater? Lees meer over Theater in de middag 

De Theater op de Dinsdagmiddag voorstellingen voor het najaar leest u hieronder.  

De Grote Harry Bannink Podcast On Tour (verplaatsing vorig seizoen)
 
The Wieners play The Everly Brothers (verplaatsing vorig seizoen)

Het Volk - De Bezoeking

Erik van Muiswinkel - Buigt Allen Mee Voor Drs. P

Annick Boer - Dat is goed gelukt!