MUZE-eten en drinken

Dineren

Uw diner online reserveren kan nu ook bij het Zaantheater! Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Wij serveren geen vaste menu’s meer, maar hanteren een uitgebreidere menukaart met een keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten met prijzen vanaf € 5,50. Voor ieder wat wils.

Na afloop

Ook na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in MUZE om een drankje te drinken en na te praten over de voorstelling. Ook de artiesten komen regelmatig na afloop van de voorstelling nog wat drinken. Een goede reden om wat langer te blijven!

Reserveren

Reserveren voor een smakelijk begin van uw avond kan telefonisch via 075-6555 327 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 19.30 uur. Indien er ’s avonds geen voorstelling is zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur. MUZE – eten en drinken opent om 17.30 uur haar deuren. Zo zorgen we ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling.

Online reserveren voor het diner kan tot 24 uur voor aanvang van uw voorstelling. Dit kan op de pagina van de desbetreffende voorstelling. U kunt online voor maximaal 4 personen reserveren. Wilt u voor meer dan 4 personen reserveren of heeft u andere vragen? Neemt u contact met ons op via 075-6 555 327.

Uw lunch, receptie, borrel of feestje in MUZE?

Het is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk het gezellige MUZE te huren voor een lunch, diner, receptie, borrel of feestje. Dit kan eventueel worden gecombineerd met een theatervoorstelling naar keuze. Interesse? Neem contact op met Esther de Koning op tel: 075 6 555 317 of verhuur@zaantheater.nl.